Srčki iz grenke soli in sivke – kopel za telo ali stopala

Čudoviti srčki so ročno narejeni in vsebujejo grenko sol, sodo bikarbono, citronsko kislino, kokosovo olje ter eterično olje sivke. So nadvse sproščujoči dodatek kopelim za telo ali stopala. Za prijeten in romantičen izgled kopeli poskrbijo suhi sivkini cvetovi.

Epsom sol (grenka sol) pravzaprav ni sol, ampak naravna mineralna spojina magnezija in sulfata. Sol prihaja iz Anglije, natančneje iz mesta Epsom.

Z božanskim in sproščujočim vonjem zapelje tudi dodatek eteričnega olja sivke. Le ta deluje terapevtsko in še dodatno pomiri naše telo in duha. Značilno za eterično olje sivke je, da je regenerativno, protibolečinsko, antibakterijsko, blaži depresijo….

Srčki – kopel za telo

Srčke potopite v kad polno vode in počakajte nekaj minut da se popolnoma raztopijo. Po kopeli, ki naj traja vsaj 20 min spiranje ni potrebno, naj koža vpije še preostali magnezij.

Spoštujte in negujte svoje telo, je največja hramba spominov in zakladov ki jih nosite.

S tem, ko negujemo svojo kožo simbolično negujemo svojo individualnost in lastno vrednost.

Pakiranje: cca 125g oziroma 2-3 veliki srčki
Cena: 6 EUR

(za dosego želene gramature 125g je potrebno prilagajanje števila srčkov glede na njihovo velikost)

Srčki – kopel za stopala

Oba srčka raztopite v kopeli za stopala. Po kopeli bodo stopala izredno mehka, gladka, prožna, zelo olajšano bo negovanje obnohtne kožice. Spiranje ni potrebno.

Uživajte v sprostitveni kopeli za stopala, podarite jim nego in mehkobo, vse to podarjate sebi za lahkoten in radosten korak v življenju.

Pakiranje: cca 25g oziroma dva srčka
Cena: 2 EUR

Naroči

Za naročilo kopalnih srčkov izpolnite obrazec.

[]
1 Step 1
Naročamizberite

Potrjujem, da sem seznanjen z Uredbo o varstvu osebnih podatkov in dovoljujem uporabo mojih podatkov v namen naročila srčkov iz grenke soli. Vaše podatke lahko kadarkoli osvežite ali zahtevate njihov izbris s sporočilom na naš kontaktni naslov.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right